In English
Hoppa till sidans innehåll

Han blir ny vd för O-Ringen

18 JAN 2022 15:36
Från hockey via Svenskt Sportforum till orienteringen. Claes Forsberg blir ny vd för O-Ringen.
  • Uppdaterad: 18 JAN 2022 15:36

Claes Forsberg kommer närmast från Svenskt Sportforum, där han har haft tjänsten som vd/Projektledare de senaste 12 åren. Han har också en bakgrund inom hockeyn då han tidigare var vd för Djurgården hockey. 
 
- Vi är otroligt glada över denna rekrytering. Claes har bred kompetens inom evenemang och marknad som kommer bidra starkt till den positiva utveckling som O-Ringen och orienteringen står inför. Han är en ledare som delar våra värderingar och som har erfarenhet av att leda både professionellt och ideellt. Detta har varit en viktig utgångspunkt i vårt val av framtida vd. Att han dessutom kombinerar ödmjukhet och affärsmässighet gör att han är precis den personen vi söker, säger O-Ringen ordförande Linda Take.
Claes Forsberg tillträder tjänsten som vd för världens största orienteringsäventyr i början av maj.
 
- Jag ser med stor glädje och nyfikenhet men också med väldig respekt fram emot att få jobba med O-Ringen. Att tillsammans med professionella kollegor få ansvara för att genomföra och utveckla ett av Sveriges största idrottsevenemang, det är faktiskt en möjlighet som man bara inte kan tacka nej till när den dyker upp, säger Claes.
Skribent: Anna Wennertorp
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link