In English
Hoppa till sidans innehåll

Hjälp Silva – ta chansen att vinna högklassig pannlampa

25 SEP 2019 10:35
När Svenska Orienteringsförbundets samarbetspartner Silva vill vidareutveckla sitt sortiment, tas hjälp från orienterare tacksamt emot. Var med och påverka morgondagens kompasser – och ge dig själv chansen att vinna en högklassig pannlampa.
  • Uppdaterad: 25 SEP 2019 10:35

Silva och Svenska Orienteringsförbundet (SOFT) har en långvarig och fin relation. Självfallet hjälper SOFT till när kloka orienterare efterlyses, vilka kan bidra med sin kunskap.

Här följer Silvas vädjan:

”SILVA har sitt ursprung i orienteringen och har sedan vi lanserade den första vätskefyllda kompassen för 85 år sedan ständigt arbetat hårt för att alltid hålla högsta kvalitet och alltid leverera innovativa kompasser i världsklass. Vår ambition är att fortsätta vara världsledande inom utveckling och tillverkning av stabila, pålitliga och ergonomiska kompasser som passar alla. När vi nu planerar att utveckla vårt sortiment ytterligare vill vi ha hjälp av er orienterare! Svara på vår enkät och var med och påverka morgondagens kompasser! Du har även chans att vinna den sprillans nya pannlampan Exceed 3XT som kommer i dagarna. ”

Du hittar enkäten HÄR.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons