In English
Hoppa till sidans innehåll

Icebug förlänger partneravtal

13 DEC 2021 17:24
Icebug och orienteringen har mycket gemensamt – inte minst kärleken till skogen.
- Det känns fint att fortsätta samarbeta med ett förbund som jobbar för att fler ska vara ute i naturen och röra på sig, säger Marie Thomasson, Icebug.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2021 17:24

2001 grundades Icebug i Göteborg. Orienteringen har hela tiden funnits med som en central del i Icebugs verksamhet.
- Icebugs ambition är att våra produkter ska göra det möjligt för alla att kunna röra sig utomhus. Vår målgrupp är allt ifrån farmor till Tove Alexandersson. Vi har i flera år haft ett nära samarbete med just Tove; världens bästa orienterare. Vi ser en ljus framtid för orienteringen, därför vill vi vara med på den här fortsatta resan, säger Marie Thomasson, kommunikationschef på Icebug.
 
Fredrik Tanfara är marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet:
- Vi har en klar och tydlig vision om att våra partners skall ha någon form av koppling vår målgrupp, oavsett om det rör sig om en tjänst eller produkt. Jag vill skapa partnerskap där vi får bästa utfall för samtliga involverande, ett win-win. Med Icebug så får vi en svensk klimatpositiv skoleverantör av outdoor- och orienteringsskor som täcker flera behov hos vår målgrupp, men som även används av flera löpare i landslaget. Därför är jag extra glad att vårt fina samarbete fortsätter framåt och att Icebug väljer att vara med på den häftiga resan vi gör i detta nu, säger han.

E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link