In English
Hoppa till sidans innehåll

Icebug ny förbundspartner till SOFT

01 DEC 2020 10:13
Icebug är ny förbundspartner till Svenska Orienteringsförbundet. "Att vara med och bidra till att människor kommer ut i naturen och rör på sig är Icebugs hjärta och själ", säger Icebugs kommunikationschef Marie Thomasson.
  • Uppdaterad: 01 DEC 2020 10:13

2001 grundades Icebug i Göteborg. Orienteringen har hela tiden funnits med som en central del i Icebugs verksamhet:

- Icebugs ambition är att våra produkter ska göra det möjligt för alla att kunna röra sig utomhus. Vår målgrupp är allt ifrån farmor till Tove Alexandersson. Vi har i flera år haft ett nära samarbete med just Tove; världens bästa orienterare. Nu väljer vi att fördjupa samarbetet med orienteringssporten ytterligare genom att bli partners till Svenska Orienteringsförbundet. Vi ser en ljus framtid för orienteringen, därför vill vi vara med på den här fortsatta resan, säger Marie Thomasson, kommunikationschef på Icebug.

Fredrik Tanfara är marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet.

- Jag väldigt glad över att kunna presentera Icebug som nya partners till Svenska Orienteringsförbundet. Det känns helt rätt att jobba med en svensk skoleverantör som valt att ta kampen mot de globala jättarna, och som lyckats fantastiskt bra. Icebugs produkter är perfekta för vår målgrupp, såväl sportsligt men även för att täcka behoven inom outdoor oavsett säsong, säger Tanfara och fortsätter:

- Vi har de bästa löparna i världen, Icebug har den bästa greppteknolin, vår arena är skogen och Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor. Jag ser fram emot ett långt och givande samarbete för båda parter!


E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link