In English
Hoppa till sidans innehåll

MABI och SOFT förlänger partneravtal

22 DEC 2021 15:13
MABI Hyrbilar förlänger avtalet som förbundspartner till Svenska Orienteringsförbundet
  • Skapad: 22 DEC 2021 15:13

MABI Sverige AB ingår i Hedin Group AB och är ett av Sveriges största enskilda företag för biluthyrning. MABI erbjuder möjligheten att hyra bil på fler än 100 orter över hela landet och syftet är att förse våra medlemmar och föreningar ute i landet med hyrbilar/minibussar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service och tillgänglighet. MABI har valt att skänka en del av överskottet tillbaka till Svensk Orientering, detta för att stötta orienteringen och få fler i rörelse.

 - Motion och hälsa är viktigt för oss på MABI och därför är det extra kul att få vara en del i Svensk Orienterings arbete och engagemang. Det är viktigt att alla orienterare, från de i ungdomsverksamheten till det framgångsrika landslaget, kan ta sig till och från de många tävlingar som anordnas varje år, stora som små. Det gläder mig att vi nu kan fördjupa samarbetet ytterligare och därmed även ge tillbaka till idrotten, säger Leo Häggqvist, Key Account Manager på MABI.

 Fredrik Tanfara är marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet:

- SOFT och MABI vi har varit partners ett tag nu, men jag kände att det är dags att lyfta vårt fina partnerskap ytterligare. MABI har en tjänst som vi har ett stort behov av bland våra föreningar och medlemmar, säger han.

Fredrik Tanfara framhåller att MABI alltid är extremt tillmötesgående och behjälpliga.

- När SkidO landslaget skulle på VM i Estland ställde MABI med kort varsel upp med minibuss för att transportera all utrustning. När vi fick tillgång till fordon inför världscupen på Idre Fjäll är ett annat exempel. Jag är väldigt glad för vårt fortsatta samarbete. Att en del av intäkterna dessutom går tillbaka till Svensk Orientering visar på att MABI verkligen vill idrotten och Svensk Orientering väl, säger han.

Skribent: Susanne Maarup
E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link