In English
Hoppa till sidans innehåll

Samarbetet med Maurten fortsätter

21 JUN 2022 13:00
Ett nytt tvåårsavtal har skrivits mellan Maurten och Svenska Orienteringsförbundet.
  • Skapad: 21 JUN 2022 13:00

Caroline Young jobbar som Marketing Lead för distributionsbolaget RLVNT Distribution AB i Göteborg och sköter mycket av kontakten för Maurten gentemot idrotten.

- Det ska bli fantastiskt roligt att fördjupa samarbetet med Svenska Orienteringsförbundet. Orienterarna är imponerande uthållighetsidrottare och vi ser fram emot att ge dem de allra bästa förutsättningarna i träning och tävling genom Maurtens produkter inom sportdryck, gels och energibars, säger hon

Redan 2015 upptäckte man på Maurten hur man kunde tillverka energi till sportutövare med betydligt högre mängd kolhydrater i sina gels, jämfört med konkurrenterna. Helt baserat på naturliga ämnen blev Maurten väldigt fort populär, och bara något år senare började flera av världens bästa atleter använda energitillverkarens produkter, där ibland världens bästa orienterare från Sverige.

Genom att använda hydrogelteknologi kan Maurten maximera mängden kolhydrater och samtidigt utesluta onödiga ingredienser som inte bidrar till ökad prestation och som samtidigt kan öka risken för magproblem. Hydrogelteknologin fortsätter att förändra dagens sportnutrition och har möjliggjort för Maurtens sortiment av naturliga produkter med höga mängder kolhydrater.

Marknads- och försäljningschef Fredrik Tanfara på Svenska Orienteringsförbundet kommenterar avtalet och samarbetet:

- Maurten är en viktig leverantör till de svenska landslagen inom Svensk Orientering och en byggsten i ambitionen att vara Världens bästa landslag rent sportsligt. Jag vet även att våra landslagsaktiva är minst lika glada för vårt fortsatta samarbete framåt. Nu skall vi vara en byggsten för Maurten och RLVNT så att fler får upptäcka deras fantastiska produkter, säger han.

 


E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link