In English
Hoppa till sidans innehåll

SOFT och Dafgård Restauranggrossisten tecknar samarbetsavtal

14 JAN 2014 13:38
Svenska Orienteringsförbundet har tecknat ett treårigt samarbetsavtal med Dafgård Restauranggrossisten. "Det här kommer att förenkla väldigt mycket för klubbar och tävlingsarrangörer", säger Jan-Eric Österström, marknadsansvarig på SOFT.
  • Skapad: 14 JAN 2014 13:38

Från och med årsskiftet och tre år framåt kommer samtliga SOFT-anslutna klubbar att kunna utnyttja ett nyligen undertecknat avtal mellan förbundet och Dafgård Restauranggrossisten.

- Avtalet innebär en rad fördelar för alla våra medlemmar. De som framöver väljer att anlita Dafgård kommer att få en enkel och praktisk livsmedelshantering till ett bra pris, säger Jan-Eric Österström.

Upplägget innebär att Dafgård erbjuder föreningar och arrangörer tillgång till Dafgård Restauranggrossistens stora sortiment. I sortimentet finns tusentals olika produkter inom såväl kylvaror, frysvaror, konfektyr, drycker som delikatesser.

- Vårt mål är att leverera ett attraktivt och komplett sortiment till arrangemanget, säger Dafgårds.

- Det är fritt fram att hänvisa till detta avtal för alla typer av aktiviteter som sker inom er förening, som klubbträffar, klubbfester, möten eller andra tillfällen när ni behöver någon form av förtäring, säger Österström.

Samtliga orienteringsklubbar kommer att få närmare information i ett utskick i januari. För frågor hänvisas till This is a mailto link

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons