In English
Hoppa till sidans innehåll

Svenska Orienteringsförbundet och Folksam utvecklar samarbetet

23 OKT 2017 13:36
Svenska Orienteringsförbundet och Folksam fördjupar sitt samarbete. "Jättekul! Folksam är en aktiv samarbetspartner inom flera områden", säger förbundschef Susanne Söderholm.
  • Skapad: 23 OKT 2017 13:36

Folksam och Svenska Orienteringsförbundet inledde ett samarbete 2012 och nu har ett utvidgat treårsavtal undertecknats.

Det fortsatta samarbetet med Folksam och Svenska Orienteringsförbundet omfattar flera områden däribland SOFT:s stora motionssatsning och miljö- och hållbarhetsfrågor.

- Vi ser fram emot ett fördjupat samarbete med Svenska Orienteringsförbundet. Vi månar naturligtvis mycket om denna viktiga kundrelation och ska fortsätta att engagera oss för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en fortsatt fin verksamhet, säger Madeleine Hasselwander, kundansvarig på Folksam Idrott.

- Folksams vision att kunderna ska känna sig trygga i en hållbar värld stämmer väl överens med vårt arbetssätt inom svensk orientering, för oss är detta ett mycket värdefullt samarbete, säger förbundschef Susanne Söderholm.

Avtalet innebär också att de som är medlemmar i en förening som ingår i Svenska Orienteringsförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring. Försäkringen ger ett bra grundskydd, till exempel för en skada under träning, och är framtagen i samarbete med Orienteringsförbundet.

Här kan du läsa mer om Folksams idrottsförsäkring

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons