In English
Hoppa till sidans innehåll

Svenska Orienteringsförbundet tecknar samarbetsavtal med Mabi Hyrbilar

06 MAJ 2014 14:38
Svenska Orienteringsförbundet har tecknat ett samarbetsavtal med Mabi Hyrbilar. "Det finns alltid ett behov av transporter, så det här är en viktig pusselbit som kan förbättra klubbarnas och distriktsförbundens ekonomi", säger Jan-Eric Österström, marknadschef på Svenska Orienteringsförbundet.
  • Skapad: 06 MAJ 2014 14:38

Mabi Hyrbilar är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag som finns på 120 platser i landet. Företaget erbjuder både personbilar och minibussar och från och med nu kommer du som är klubbansluten orienterare att kunna hyra fordon till förmånliga villkor.

- Det är mycket glädjande att vi nu har ett avtal klart med Mabi, säger Jan-Eric Österström.

- Det här hoppas jag att många kommer nyttja, inte minst i samband med tävlingar och läger. Avtalet ger den enskilda klubben eller distriksförbundet bra hyresvillkor och det kommer även att gynna svensk orientering i stort.

Stefan Sarin, avtalsansvarig på Mabi Hyrbilar:

- Vi har en lång och positiv erfarenhet av idrottsrelaterat hyrbilsbehov, och det var extra roligt att etablera kontakt med Svenska Orienteringsförbundet eftersom mottagandet var både entusiastiskt och idérikt. Det ska bli spännande att på nära håll följa orienteringens fortsatta framgångar och otaliga tävlingsaktiviter runtom i landet.

Här nedan ser du Mabis prislista som gäller för SOFT-anslutna klicka på bilden för att få större text). 

Föreningsutskick-mabi

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons