In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lars Rönnols

Tre guld för Sverige och Hagström

27 OKT 2013 14:30
Sara Hagström tog sin tredje seger på lika många dagar när stafetten i EYOC avgjordes i Portugal under söndagen. I stafettlaget ingick dessutom Johanna Öberg och Felicia Stuhlhofer. - Jag är speciellt nöjd med mitt stafettlopp, säger Hagström.
  • Skapad: 27 OKT 2013 14:30

I lördagens långdistans dominerade de svenska tjejerna i stort sett totalt. Sara Hagström tog sin andra seger på lika många dagar. Men det var riktigt tätt. Segermarginalen till tvåan Johanna Öberg var två sekunder.
Ytterligare två svenskor tog sig in bland de tio bästa. Felicia Stuhlhofer slutade fyra och Emma Bjessmo åtta.
På herrsidan gick segern till schweizaren Tobia Pezzati (som även han vann sprinten). Bäste svensk blev Jens Rönnols som slutade femma. Erik Andersson blev åtta.
I dagens stafett säkrade Sara Hagström sin andra seger på lika många dagar. I laget sprang dessutom Johanna Öberg och Felicia Stuhlhofer.
- Jag är jättenöjd med hela helgen. Vi är ett fantastiskt lag och det har hjälpt mig en hel del. Jag är speciellt nöjd med mitt stafettlopp. där övervann jag mig själv och har haft fokus hela vägen hela vägen trots att jag sett andra löpare, säger en mycket nöjd Hagström.
Tvåa blev Bulgarien och trea blev Schweiz.
I det svenska herrlaget sprang Erik Berzell, Erik Andersson och Jens Rönnols. De blågula blev fyra. Segern gick till Finland.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons