In English
Hoppa till sidans innehåll

Tre idrottsförbund i unikt samarbete med Fabege

16 APR 2020 09:09
Svensk Friidrott, Svensk Orientering och Svensk Simidrott delar sedan sju år tillbaka lokaler i Fabeges fastighet i Hammarby Sjöstad. Nu utvecklas samarbetet genom att teckna ett gemensamt samarbetsavtal med stadsutvecklaren Fabege.
  • Uppdaterad: 16 APR 2020 09:09

Fabege blir officiell samarbetspartner och sponsor inte bara till ett, inte till två utan till alla tre förbund.

- Vi är glada att vi fick till stånd det här avtalet, förhoppningsvis kan detta vara ett första steg till fler förbundsövergripande marknadssamarbeten, säger Svensk Simidrotts förbundschef Mikael Jansson.

De tre organisationerna bidrar bland annat till att ett stort antal barn- och ungdomar idrottar, har ett brett engagemang inom parasport och arbetar med ledarutveckling. Dessa är också fokusområden för samarbetet med Fabege.

- I rollen som stadsutvecklare har Fabege ett naturligt fokus på människor och vad som får oss att må bra i vår vardag. Därför är vi mycket glada över att vi nu utvecklat vår långa relation med förbunden så att fler kan få möjligheten att upptäcka glädjen som ett aktivt sportande och föreningsliv innebär, säger Stefan Dahlbo, vd och koncernchef för Fabege.

Svensk Friidrotts generalsekreterare Stefan Olsson tillägger:

- Jättebra att vi får till det här samarbetet! Roligt också att vi tre förbund som delar lokaler knyts ännu närmre. Det här avtalet visar på möjligheter till fler och fördjupade samarbeten gemensamt för friidrott, simning och orientering.

- Det känns väldigt bra att det här avtalet är på plats! Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete som blir givande för alla parter, avslutar Susanne Söderholm, förbundschef på Svensk Orientering.

Mer om Fabege
Fabege AB är ett svenskt fastighetsbolag inriktning mot stadsutveckling i Stockholmsområdet. Fabege utvecklar långsiktigt attraktiva stadsdelar. För bolaget betyder det att de först och främst inte bygger hus, utan skapar förutsättningar för människor och företag att må bra och prestera. Utöver klimat och miljö, är den sociala hållbarheten en grundläggande drivkraft. Bolagets verksamhet är koncentrerad främst till sex områden i Stockholmsregionen: Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons