In English
Hoppa till sidans innehåll

Var med i undersökning om resvanor

17 NOV 2021 08:00
Som en del av idrottsrörelsens arbete med hållbar utveckling kartlägger vi just nu resor och transporter. Var med och bidra genom att svara på ett antal enkätfrågor!
  • Skapad: 17 NOV 2021 08:00

Att idrotta innebär ofta att resa kortare eller längre sträckor till träningar, turneringar och mästerskap.

För idrottsrörelsen är det viktigt att bidra till ett hållbart klimat. Ett steg på vägen är att vi ska kartlägga resor och transporter till träningar och tävlingar med målet att hitta bättre och mer inkluderande sätt att resa och transportera oss på framöver.

Vi hoppas att du vill delta i enkätundersökningen. Du som svarar är anonym och svaren kommer endast att analyseras på en övergripande nivå. 

Dina svar är ett viktigt bidrag i vårt arbete med att minska idrottsrörelsens totala klimatpåverkan, negativa hälsoeffekter och resekostnader.

Målet är inte att vi ska sluta resa utan att hitta mer hållbara sätt att resa och transportera sig på framöver.

Delta i undersökningen om resvanor

Kartläggningen ingår i projektet ”Double impact- minskade utsläpp och ökad tillgänglighet inom idrottsrörelsen". Resultatet av projektet kommer att paketeras och bli användbart för alla idrottsförbund.

Projektet drivs av Riksidrottsförbundet tillsammans med Svenska Orienteringsförbundet, Svenska Handbollförbundet och Svenska Ridsportförbundet. Det finansieras av Vinnova (Sveriges innovationsmyndighet).

 


E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link