In English
Hoppa till sidans innehåll

Vilket var årets lag? Söndag sista dag att rösta!

03 NOV 2017 14:25
Vilket var årets lag 2017? Var det IFK Göteborgs herrstafettlag eller något av de två lag som vann VM-guld i Estland? Konkurrensen är stenhård inför årets höstgala. Du kan rösta fram till och med söndag.
  • Skapad: 03 NOV 2017 14:25

2017 var ett fantastiskt år för svensk orientering. Inför orienteringsgalan i Kolmården den 11 november behöver vi din hjälp att utse årets främsta inom en rad kategorier.

De stora svenska framgångarna gör det såklart extra knivigt – och intressant – att rösta. Vilket var exempelvis årets lag?

Var det IFK Göteborg som vann både Tiomila och Jukola och som nyligen satte en snygg punkt för säsongen genom att även plocka hem Smålandskavlen?

Var det stafettlaget på VM – Emma Johansson, Helena Bergman och Tove Alexandersson – som bärgade Sveriges första stafettguld på damsidan på 13 år?

Eller var det laget bestående av Lina Strand, Jerker Lysell, Jonas Leandersson och Helena Bergman som fixade Sveriges första VM-guld någonsin i sprintstafett?

Totalt handlar det om tio olika kategorier där du kan vara med och utse årets vassaste insatser.

Har du ännu inte röstat? Du har helgen på dig - här är länken: https://eventor.orientering.se/Activities/Register/7314

Nytt för i år är att medlemmarnas röster kommer att kompletteras med de röster som en hemlig jury lägger. Folket har 50 procent av makten, juryn resterande 50 procent. Läs mer om höstsamlingen HÄR!

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons