In English
Hoppa till sidans innehåll

Visa uppskattning och hylla din eldsjäl

23 SEP 2022 17:56
Nomineringen till Årets Eldsjäl 2023 är öppen. Var med och hylla din eldsjäl!
  • Uppdaterad: 23 SEP 2022 17:56

Årets Eldsjäl är en tävling med ett pris instiftat av Folkspel där svenska folket kan nominera sina eldsjälar inom föreningslivet. Varje år delar Folkspel ut stipendier för en halv miljon kronor. Tillsammans med en jury utser Folkspel finalister till Årets Eldsjäls Galakväll.

Var passar din eldsjäl in?

Årets Inkludering: För att bli en eldsjäl i kategori Inkludering ska den nominerade aktivt jobba för att berika mångfalden och hjälpa människor - oavsett bakgrund, hudfärg, etnicitet, religion eller sexuell läggning.

Årets Hälsa: För att kunna bli en eldsjäl inom kategorin Hälsa ska den nominerade hjälpa människor omkring sig att må bra fysiskt och/eller psykiskt.

Årets Ledare: En eldsjäl i den här kategorin är någon eller några som dag efter dag, representerar ett jämlikt, tydligt och utvecklande ledarskap. Som stimulerar och uppmuntrar, som genom sitt ledarskap.

Nominera här

Det är viktigt att du utförlig när du motiverar varför just din eldsjäl ska ta sig hela vägen. Fakta och information har stor betydelse.

Nomineringsperioden är öppen till och med 31 oktober. 

Juryn samlas den 3 november och från och med 1 februari kan svenska folket rösta på sin eller sina favoriter i Årets Eldsjäl. 

Galen, dit finalisterna tar sig, är på Cirkus, Stockholm den 15:e maj näsa år. Galen sänds på expressen.se och det är Clara Henry som är programledare för tredje året i rad.

 

Skribent: Caroline Karlsson
E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link