In English
Hoppa till sidans innehåll

Nu lanseras Eventor World

26 FEB 2020 11:18
Svenska Orienteringsförbundets centrala IT-system Eventor gick på export redan för nio år sedan. Nu lanseras Eventor World som förhoppningsvis kommer att göra Eventor till en global succé.
  • Skapad: 26 FEB 2020 11:18

Eventor har använts i Sverige i tio år. 2011 köpte Norge sin version av systemet och 2013 följde Australien efter. 2015 slog IOF Eventor upp portarna och nu lanseras även Eventor World.

Eventor World har utvecklats av Svenska Orienteringsförbundet i samarbete med Internationella Orienteringsförbundet och tanken med plattformen är att alla nationsförbund enkelt och smidigt ska kunna skaffa sin egen version av Eventor.

Det första förbund som tagit Eventor World i bruk är Hongkongs orienteringsförbund, som också varit ett bollplank i utvecklingsarbetet.

I dag onsdag sker den officiella lanseringen av Eventor World.

Jonas Ekvall, IT-ansvarig på Svenska Orienteringsförbundet:

- Idén till Eventor World har funnits ett antal år, men det var inte förrän 2019 som vi hade tid och resurser för att utveckla produkten. Eventor World baseras på samma pålitliga och genomtestade kod som övriga Eventor-versioner. Med tio års erfarenhet vill vi påstå att produkten erbjuder alla de funktioner som ett förbund kan behöva för att hantera tävlingar, klubbar och medlemmar.

- Utgångspunkten när vi har utvecklat Eventor World har varit att produkten måste kunna hantera flera nationer parallellt, samtidigt som varje nation ska känna att de har fått ett system skräddarsytt för just dem. Varje nation har sitt förenings- och medlemsregister, sin tävlingskalender, logotyp, sitt språk, sin valuta och så vidare. Vi känner att produkten som vi nu släpper har en fin balans mellan enkelhet och flexibilitet och att vi erbjuder alla nödvändiga funktioner till ett väldigt fördelaktigt pris.

HÄR hittar du Internationella Orienteringsförbundets informations- och marknadsföringstext gällande Eventor World.

HÄR hittar du till Eventor Worlds infosida.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons