In English
Hoppa till sidans innehåll

Nytt nummer av Kart

17 OKT 2014 19:50
Informationsbrevet för kartfrågor, Kart, finns ute med ett nytt nummer. Numret handlar bland annat om webbtjänsten Hitta orientering och om den centrala tekniska kartkontrollen.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2018 17:02

Kartfrågorna har flyttat in under Arrangera, en av menyerna direkt här på startsidan. På en undersida finns alla nummer av Kart, informationsbrevet om kartfrågor, som är ute med ett nytt nummer.

Fokus på teknisk kartkontroll i senaste numret

Det nya numret fokuserar bland annat på den nylanserade webbtjänsten Hitta orientering och på den centrala tekniska kartkontrollen för våra värdetävlingar. För den senare finns det en ny sida med information om kontrollen - varför den finns, hur den går till, samt svar på ett antal vanliga frågor. På samma sida, längst ner, finns det en miniguide för egenkontroll i OCAD för dig som vill se om din karta följer kartnormen rent tekniskt, dvs om symboler har rätt storlek, om ytor är tillräckligt stora för att vara läsbara osv. 

- Ta mig direkt till sidan för Kart 

- Ta mig direkt till information om den centrala tekniska kartkontrollen

- Ta mig direkt till Kartfrågor

Vill du också vara uppdaterad?

Är du också intresserad av kartfrågor och vill veta när ett nummer av Kart har kommit? Hör av dig med ett mejl till Niklas Wrane, kartansvarig på Svenska Orienteringförbundet.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons