In English
Hoppa till sidans innehåll

Nytt samarbete med Kompis Sverige

17 MAJ 2022 13:21
Svenska Orienteringsförbundet har nyligen inlett ett samarbete med Kompis Sverige, där deltagarna får möjlighet att pröva på orientering.
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2022 13:21

Kompis Sverige är en ideell organisation som arbetar med integration, genom såväl kompismatchningar, sociala aktiviteter som workshops för att skapa möten mellan nya och etablerade svenskar.
 
Genom det nya samarbetet får orienteringsföreningar möjlighet att bjuda in Kompis Sverige-deltagare för att till exempel prova på Hittaut eller motionsorientering.
 
De första aktiviteterna har redan dragit igång genom föreningar som Tolered AIK, Tumba-Mälarhöjden OK och Tullinge SK. Flera andra föreningar är dessutom på gång runt om i landet och samarbetet kommer att fortsätta under hösten. 
 
Låter detta som något som din förening skulle vara intresserad av?
 
Kontakta Cecilia Östman, projektledare inkludering på Svenska Orienteringsförbundet, på: 0738-68 23 96 eller This is a mailto link. Du kan också läsa mer om Kompis Sverige på deras hemsida.
 
Bildtext: Den 1:a maj anordnade Tullinge SK en aktivitet i Hågelby, tillsammans med Kompis Sverige, där deltagarna fick prova på Hittaut. Bild: Kompis Sverige.
Skribent: Malin Dunfors
E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link