In English
Hoppa till sidans innehåll

World Orienteering Day 2021

01 SEP 2021 09:31
Den 8-14 september firar vi återigen World Orienteering Day tillsammans med hela världen! Med gemensamma krafter är ambitionen att sprida vår sport till fler individer och nationer.
  • Uppdaterad: 01 SEP 2021 09:31

World Orienteering Day är ett initiativ från Internationella Orienteringsförbundet vilket funnits sedan 2016 och har genom åren noterat drygt 1,2 miljoner deltagare. 2019 engagerade vi tillsammans 398 712 personer runtom i världen. Ett strålande resultat som vi med gemensamma krafter ska försöka överträffa på årets WOD.

Din förening kan registrera ett eller flera engagemang, små som stora. Det kan vara en ordinarie klubbträning där ni särskilt uppmärksammar WOD. För att engagera fler barn och ungdomar kan ni arrangera ett event tillsammans med er lokala skola. Kontakta gärna närmsta idrottslärare och planera en orienteringsaktivitet ihop för att gemensamt fira dagen med eleverna. Genom samarbetet får ni en relation till skolan och lärarna och ni bidrar även med ert stöd och er kunskap till deras egna framtida orienteringsaktiviteter. På så vis kan vi tillsammans sprida sporten och bidra till ett större engagemang.

Tillsammans för fler framtida orienteringsvänner!

Information och inspiration hittar du på World Orienteering Day:s hemsida.

Här registrerar ni ert event.

Skribent: Moa Olsson
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link