In English
Hoppa till sidans innehåll

Alexandersson och Regborn föreläser på tränarträffen - anmäl dig nu!

27 SEP 2016 12:28
Ledare och tränare som vill utvecklas har chansen att vara med på en tränarträff i Ånnaboda utanför Örebro 11-13 november. Parallellt med träffen pågår också landslagets höstsamling.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2018 17:02

Tränarträffen vänder sig till tränare, ledare och övriga intresserade i elit och talangverksamhet samt äldre ungdomsnivå.

- Syftet är att lyfta några viktiga områden som är viktiga för att utveckla individer till att bli så bra de själva kan bli, säger landslagets förbundskapten Håkan Carlsson.

Det kommer även att bli föreläsningar:

  • Dubbla världsmästarinnan Tove Alexandersson berättar om sin träning.
  • EM-bronsmedaljören Martin Regborn föreläser tillsammans med sin tränare Mikael Kroon om hur de jobbat för att ta steg för steg i utvecklingen mot världstoppen.
  • Filip Larsen, landslagets resursperson i fysiologi och assistant professor vid GIH, föreläser om fysiologi för orienteraren. 
  • Göran Kenttä, fil. dr i idrottspsykologi och ansvarig för idrottspsykologi på RF, har en workshop om återhämtning och föreläser om ACT (acceptance and commitment-träning) för idrottaren.

Det kommer också att finnas utrymme för reflektioner tillsammans med andra ledare och tränare och landslagslöpare som också är på plats.

- Sen på lördagskvällen så firar vi årets orienteringsframgångar med en galamiddag tillsammans. Vi kommer också få lära oss lite dans tillsammans med Tobias Karlsson, dansinstruktör som vunnit Let´s Dance på TV4, säger Håkan Carlsson.

Parallellt med ledarträffen pågår även landslagets höstsamling och de aktiva där är med på delar av samma program som de som är med på tränarträffen.

Landslaget startar redan dagen innan, alltså 10-13 november.

- Här kommer föreläsningar varvas med bra träningar i SM 2017-relevant terräng. Landslagsgrupper 2017 blir kallade till höstsamlingen, men det finns också ett antal öppna platser att anmäla sig till, säger Håkan Carlsson.

Anmälan:

Anmälan är öppen redan nu och anmälningsstopp är den 10 oktober. Passa på att anmäla dig i tid eftersom det är begränsat antal platser.

Anmälan tränarträff

Anmälan höstsamling

Skribent: Stina Loman
Epost: This is a mailto link
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons