In English
Hoppa till sidans innehåll

Ansök om att arrangera Swedish League 2021

05 JUL 2019 15:26
Exakt hur Swedish League kommer att se ut 2021 återstår att se, men klart är nu att vi söker arrangörer för en helg med tävlingar under våren och en helg med avslutningstävlingar under hösten.
  • Uppdaterad: 05 JUL 2019 15:26

Arbetet med framtidens tävlingsprogram är på väg att bli klart. Redan nu är det klart att Swedish League arrangeras 2021 och att det, precis som 2020, blir en liga som går över hela året och där SM-tävlingar ingår. Samtidigt som arrangörer av SM 2022 och 23 fortsatt sökes, se annan nyhet, önskar därför Svenska Orienteringsförbundet ha in ansökningar om att arrangera Swedish League-tävlingar 2021.  

Premiärhelg på våren

Av basprogrammet, som kan laddas ner här, framgår att det går att söka Swedish League för en helg under våren. Det innebär troligen en premiärhelg av ligan i april och med en medeldistans och en långdistans eftersom VM avgörs med enbart skogsdistanser i Tjeckien 4-8 juli 2021.

Ett alternativ är att lägga en söndagstävling samma helg som natt-SM avgörs en fredag i Borensberg, Östergötland. I så fall behöver söndagstävlingen gå i, eller någorlunda nära, Östergötland.

Finns det andra önskemål om datum eller upplägg, ta gärna med dessa i er ansökan och motivera varför dessa är att föredra!

Om ni inte kan arrangera 2021, men ändå är intresserade av att arrangera Swedish League, kanske 2022 istället, skicka gärna in intresseanmälan med eventuella önskemål om helger och koncept. 

Avslutningshelg hösten

Likaså går det att söka Swedish League-tävlingar för avslutningshelgen i början av oktober. Här är det mest sannolika en medeldistans på lördagen och en förkortad långdistans med jaktstart som final av hela ligan på söndagen.

Här kan dock världscupen 2021 fortfarande påverka datum så tänk på det om ni funderar på att söka.

Mer information och sista ansökningsdag

För mer information om hur ansökan går till, läs mer under Att söka tävling

De datum som står angivna under länken Att söka tävling kan dock bortses ifrån. Sista ansökningsdag för Swedish League 2021 är den 31 augusti 2019 och inget annat.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons