In English
Hoppa till sidans innehåll

Ansök till elittränarutbildningen 2023-2024

25 OKT 2022 15:10
Nu finns chansen för dig som vill ta nästa steg som elittränare att utbilda dig på en spännande och bra utbildning med start i januari 2023.
  • Skapad: 25 OKT 2022 15:10

ETU är en vidareutbildning för tränare som arbetar med elitförberedande verksamhet eller är tränare på elitnivå. Utbildningen genomförs som en uppdragsutbildning vid Gymnastik och idrottshögskolan, GIH och förläggs till största delen på Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum Bosön. Programmet genomförs under en tvåårsperiod med tolv gemensamma tredagarsträffar.
Du kan läsa mer om utbildningen och anmäla dig senast 4 november här: https://www.boson.se/utbildning/omrade/idrottens-elittranarutbildning/


Intresseanmälan till utbildningen görs alltså direkt till RF – SISU på länken ovan.
Svenska orienteringsförbundet är sedan med i processen med vilka som skall bli antagna till utbildningen och kommer också i vissa fall kunna vara med och subventionera delar av utbildningskostnaden.  

 

Denna utbildning ETU, elittränarutbildningen finns med som en viktig del i svensk orienterings utbildningsutbud för orienteringstränare som totalt består av:
Introduktionsutbildning för orienteringstränare (IUT)
Barntränarutbildning (BTU)
Ungdomstränarutbildning (UTU)
Junior/senior-tränarutbildning (JSTU)
Elittränarutbildning (ETU, RF+SISU)
Du läser mer om alla våra utbildningar här
https://www.svenskorientering.se/Utbildning/

Om du har frågor eller funderingar kring Elittränarutbildningen eller annat som rör detta får du gärna höra av dig till This is a mailto link

.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link