In English
Hoppa till sidans innehåll

Dags att anmäla sig till svensk orienterings höstsamling

03 OKT 2017 15:30
Tränarträff, landslagssamling, tävlingskonferens, ordförandekonferens, orienteringsgala och kick-off för O-Ringen 2019. Det är mycket spännande som händer i Kolmårdens djurpark den 11-12 november. Tänker du också vara med?
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2018 17:02

Den 11-12 november kommer svensk orientering att diskutera, nätverka, utbilda och fira. Höstsamlingen som i år förläggs till Kolmårdens djurpark blir en riktig smältdegel av olika kompetenser och olika delar av vår rörelse.

Först på plats är landslaget som samlas redan under torsdagen. Här deltar såväl seniorer som juniorer och på programmet står en mängd aktiviteter.

På fredag startar så tränarträffen, en kompetensutvecklande helg där vi välkomnar alla ledare och tränare som brinner för vår sport. Årets tema är orienteringsteknik. Världens genom tiderna bästa manliga orienterare Thierry Gueorgiou kommer att föreläsa och deltagarna kommer också bjudas på en workshop inom orienteringsanalys.

- Tränarträffen är verkligen för alla tränare och ledare i Sverige. Hoppas att många tar den här chansen till erfarenhetsutbyte och nätverkande, säger SOFT:s idrottschef Tomas Stenström.

Parallellt med tränarträffen arrangerar Svenska Orienteringsförbundet en ordförandekonferens samt en tävlingskonferens för distriktens tävlingsansvariga och arrangörsutbildare.

På lördagen kommer det att bli extra många orienterare i Kolmårdens djurpark. Då är det nämligen kick-off för O-Ringen-arrangören 2019.

Lördagen bjuder dessutom på två upplevelser av lite annan karaktär. Den som känner sig sugen kan delta i en sprinttävling som arrangeras i djurparken - landslaget passar i samband med detta på att köra en knock-out-sprint.

Sist men inte minst anordnas även en orienteringsgala i Delfinariet, med efterföljande middag på Vildmarkshotellet. Under galan, som leds av Per Forsberg, presenteras årets orienterare och en rad andra utmärkelser kommer också att delas ut.

Mer information om de olika aktiviteterna och anmälan hittar du i länkarna här nedan:

Tränarträff: KLICKA HÄR
Ordförandekonferens: KLICKA HÄR
Tävlingskonferens/Kurs för OF-utbildare av arrangörer: KLICKA HÄR
Kolmårdensprinten: KLICKA HÄR

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons