In English
Hoppa till sidans innehåll

Hög tid att ranka sig

06 MAR 2020 10:05
För att du som junior- eller seniorlöpare ska få tillgodoräkna dig utlandsresultat och springa högsta klass i de viktiga tävlingarna behöver du ranka dig. Sista dag för att betala ordinarie rankingavgift går ut den 15 mars.
  • Uppdaterad: 06 MAR 2020 10:05

Tävlar du i någon av klasserna D21, D20, D18, H21, H20 eller H18 i år? Då är det hög tid att du rankar dig.

Förutom möjligheten till utlandsranking och att kvalificera dig till de viktigaste tävlingarna under året, är det också ett krav att vara rankad till SM med individuell start (natt, sprint, lång och medel). Rankingen ligger också till grund för den seedning som görs i startlistan till dessa SM-tävlingar.

I tillägg till ovanstående kan du som varit långtidssjuk, skadad eller befunnit dig utomlands ett längre tag, även ansöka om subjektiv poäng hos ditt distrikts rankingansvarig.

Rankingavgiften ligger på 250 kr per år. För att minska administrationen - och koncentrera den till innan vårsäsongen är igång mer frekvent - kommer en extra avgift om 100 kr att tas ut för beställningar som är gjorda efter den 15 mars.
Mer information om rankingen och betalning  

Betalt för mycket?

Ett fel gjorde att summan visade 350 kr istället för 250 kr mellan 1 mars och 6 mars. Har du beställt och betalt ranking för 350 kr under denna period, hör av dig så ordnas återbetalning av 100 kr.

Frågor

Har du frågor eller behöver hjälp med betalningen? Se olika alternativ på nedanstående länk.
Kontaktsida för Sverigelistan och rankingen

Skribent: Niklas Wrane
E-post: This is a mailto link
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons