In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Malin Björkqvist Gustav Bergman studerade på dåtidens NIU.

Hög tid för anmälan till höstsamlingen - och dags att rösta!

15 OKT 2014 15:34
Den 7-9 november är det dags för den årliga höstsamlingen, som denna gång äger rum i Borås i samband med O-Event. Ta del av inspirerande föredrag och nya kunskaper och dyk gärna upp på den traditionella OL-galan.
  • Skapad: 15 OKT 2014 15:34

Fredagen den 7 november inleds årets höstsamling och det är ett matigt program som erbjuds landets alla orienteringsledare, tränare och elitaktiva. Spännande föreläsare som gästar samlingen är Anders Björk, psykologiutbildad stridspilot med orienterarbakgrund, Filip Larsen, forskare och expert i näringslära, och Mats Troeng, som berättar om det senaste verktyget för teknikträningsanalys. Även landslagsstjärnan Gustav Bergman håller en föreläsning, under rubriken "Min väg till VM-guld."

Föreläsningar och diskussioner kombineras med fysiska övningar och tester. HÄR hittar du det kompletta programmet för ledare och HÄR är de elitaktivas program. Det är även på dessa sidor du gör din anmälan, deadline 24 oktober.

Kostnaden för ledare är 2000 kronor och beloppet faktureras i efterhand. Elitaktiva utanför landslagsgruppen betalar 1500 kronor för att delta under helgen.

I samband med höstsamlingen anordnas den traditionella OL-galan då priser i diverse kategorier kommer att delas ut. Många av pristagarna kan du själv vara med och rösta fram - vill du delta i omröstningen klickar du HÄR.

Vill du anmäla dig enbart till galan, som äger rum på lördag på The Company vid Scandic Borås, så kostar det 300 kronor – HÄR är länken.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons