In English
Hoppa till sidans innehåll

Idrottens elittränarutbildning - anmäl dig nu!

08 OKT 2015 16:00
I januari 2016 startar den sjunde omgången av idrottens elittränarutbildning, ETU. Ansök nu för att vara en av dem som genom egen utbildning och utveckling bidrar till att göra Svensk idrott starkare. Anmälan senast 15 oktober.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2018 17:02

ETU är en vidareutbildning för dig som tränare som arbetar med elitförberedande verksamhet eller tränare på elitnivå. Du kommer att i stora drag studera träningslära och tävlingslära samt tränar- och ledarskap. Nytt för den här omgången är en förstärkning av just tävlingsläran. Du kommer bland annat att få besöka ett internationellt mästerskap eller en internationell tävling, få ökade kunskaper och färdigheter i att förbereda, genomföra samt följa upp och utvärdera ett internationellt mästerskap eller en internationell tävling.

Förkunskaper
Sökanden skall ha tränarutbildning från ett SF eller motsvarande kunskaper. Specialförbundet rekommenderar och rangordnar de sökande och ansvarar tillsammans med utbildningsansvarig för specialidrottsanpassningen.

Mer information och länk till anmälan hittar du här.

Finansiering
Föreningen kan söka stöd ur Idrottslyftet för tränare som vill fortbilda sig genom att utbilda sig på Idrottens Elittränarutbildning. Ett stöd på maximalt 20 000 kronor per person kan delas ut. I ansökan ska framgå på vilket sätt tränare efter genomförd utbildning förväntas bidra till att utveckla såväl verksamhet som individer i föreningen i syfte att uppnå både idrottslig utveckling för den enskilda individen och uppnå Idrottslyftets huvidsakliga syfte, ett livlångt idrottande i förening.

Sista ansökningsdag 15 november via IdrottOnline. Stödet betalas ut efter prövning av ansökan och under förutsättning att personen som ansökan gäller antas till utbildningen. Utbetalning sker senast 31 december 2015.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons