In English
Hoppa till sidans innehåll

Digitala Skogssport – den perfekta julklappen

11 DEC 2018 11:55
Letar du efter den perfekta julklappen? Just nu och året ut har Skogssport ett finfint erbjudande för digitala prenumerationer. En helårsprenumeration för 2019 på den digitala tidningen med 390 kronor i ordinarie pris kostar nu enbart 250 kronor.
  • Uppdaterad: 11 DEC 2018 11:55

Sedan ett år tillbaka finns världens bästa orienteringsmagasin, anrika Skogssport även tillgänglig digitalt. Det innebära att du kan läsa tidningen i din mobiltelefon, läsplatta och/eller på datorn. Den digitala prenumeranten missar ingenting och får dessutom tidningen ett par dagar tidigare. Tilläggas bör att den digitala miljön även möjliggör bonusmaterial i form av exempelvis filmer och nyhetsklipp.

- Papperstidningen kommer inte att ersättas än på länge. Många vill fortsatt läsa tidningen i det traditionella formatet. Samtidigt finns stora vinster med webb, läsplatta och mobil; snabbheten avseende distribution, de tekniska möjligheterna redaktionellt och dessutom blir ju tidningen ständigt tillgänglig för väldigt många läsare. De allra flesta har ju en mobiltelefon i fickan, säger Skogssports redaktör Mårten Lång.

Skogssports julerbjudande - klicka HÄR - innebär alltså en helårsprenumeration på den digitala tidningen för 250 kronor (ordinarie pris 390 kronor). Erbjudandet gäller till och med 1 januari 2019.

En helårsprenumeration för Skogssport med papperstidningen hem i brevlådan, där den digitala tidningen ingår, kostar 500 kronor för ett helår.

HÄR kan du se hur våra olika prenumerationsformer ser ut och vad de kostar.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons