In English
Hoppa till sidans innehåll

Nu ingår Råd och Vård i din medlemsförsäkring

17 JUL 2018 13:23
Du som är aktiv i en förening tillhörande SOFT omfattas sedan tidigare av Folksams idrottsförsäkring. Nytt från 1 juli är att försäkringen även innehåller kostnadsfri rådgivning samt kan ge dig rätt till besök hos sjukgymnast och idrottsläkare.
  • Skapad: 17 JUL 2018 13:23

Folksams idrottsförsäkring, som är framtagen i samarbete med Svenska Orienteringsförbundet (SOFT), ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning eller tävling. En nyhet som gäller från 1 juli är att försäkringen även ger dig fri tillgång till telefonrådgivningstjänsten Råd och Vård för idrottsskador.

Dit kan du som orienterare, ledare eller förälder ringa och få råd om hur skador kan undvikas. Skulle du som orienterare bedömas behöva mer än rådgivning ingår upp till två besök hos sjukgymnast och ett läkarbesök hos vårdgivare specialiserade på idrottsskador.

Råd och Vård för idrottsskador nås via telefonnumret 020-44 11 11. Dit kan orienterare, ledare och föräldrar ringa och få råd om hur skador kan förebyggas.

Mer information finns här på Folksams hemsida.

Folksam försäkrar idag 9 av 10 idrottare i Sverige och har lång erfarenhet och engagemang inom sporten. Folksam försäkrar också alla deltagare i O-Ringen och finns på plats på O-Ringentorget och erbjuder gratis tvättning av orienteringskläder.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons