In English
Hoppa till sidans innehåll
SOFTs utbildningsutbud för tränare på grundnivå.

Nyårskaramell - ny grundutbildning för junior- och seniortränare

01 JAN 2020 13:55
Nu kan vi med glädje berätta att SOFTs nya junior- och seniortränarutbildning (JSTU) tagit form. Ett helt nytt kursprogram för junior- och seniortränare lanseras under 2020.
  • Skapad: 01 JAN 2020 13:55

Under 2017 skapades och genomfördes en av de då två planerade modulerna i JSTU men de ansvariga för framtagningen fick sedan anledning att parkera arbetet med den andra modulen som skulle fokusera på orienteringsteknik. Huvudskälet var att invänta den digitala Utvecklingsplanen och produktionen av  teorimaterialet Full koll 3. Dessa två kursmaterial är sedan sommaren 2019 på plats och framtagningen av den nya JSTU har sedan dess återupptagits.

Läs om innehållet och upplägget i Kursbeskrivning för JSTU.

Den 6-8 mars 2020 genomför vi modul B. De som gick JSTU modul 1 (motsvarande modul A) i Hallsberg 2017 kommer att ha förtur till det första utbildningstillfället av modul B.
Inbjudan och anmälan.

Svenska Orienteringsförbundet har som målsättning att det ska finnas en heltäckande modell för god tränarutbildning från klubbtränaren till elittränaren. Under 2019-2021 gör vi om våra tränarutbildningar för att stärka ledarskapet på förenings- och distriktsnivå samt i förlängningen även nationell nivå. Du kan läsa mer om SOFTs tränarutbildningar på SOFTs hemsida för tränarutbildning.

Skribent: Jenny Håkansson
E-post: Adressen Gömd
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons