In English
Hoppa till sidans innehåll

Ny fakturatjänst för arrangörer i Eventor

07 OKT 2015 14:28
När tävlingsrapporten är signerad i Eventor finns det numera möjlighet för arrangörer att generera elektroniska fakturor som i ett e-postutskick går iväg till de organisationer vars medlemmar deltagit på tävlingen. Respektive organisation får ett e-postmeddelande med en länk till sin faktura.
  • Skapad: 07 OKT 2015 14:28

Fakturatjänsten i Eventor har funnits sedan några veckor tillbaka, men lanseras nu officiellt. 

Två enkla steg

I två enkla steg kan du som arrangör snabbt hantera era fakturor från tävlingen.

I första steget anges kontouppgifter, samt vilket nummer första fakturan ska ha i serien.

I andra steget administreras själva fakturorna. Härifrån går det att editera varje faktura och justera uppgifter samt fakturabelopp. Det går också att markera vilka fakturor som ska gå iväg i utskicket, samt se vilken e-postadress den mottagande organisationen har.

 

fakturering_nyhet

När det är valt vilka fakturor som ska gå iväg skapas själva e-postutskicket genom ett klick på en knapp. Mejlets ämnesrubrik och innehåll fylls i och därefter är det bara att skicka iväg fakturorna.

Kontrollera alltid fakturauppgifterna innan utskicket

Tänk på att uppgifterna grundar sig på de resultat och anmälningsavgifter som laddas upp från tidtagningsprogrammet (OLA, Sports Software, Meos eller motsvarande).

Det betyder att om en ändring av anmälningsavgifterna görs i Eventor efter att resultaten och avgifterna laddats upp, kommer inte denna att slå igenom.

Det betyder också att uppgifter om vilka som har betalat kontant ute på tävlingen inte kommer med om inte den informationen förs över från tidtagningsprogrammet. Det är därför viktigt att kontrollera uppgifterna i de fakturor som skapats, innan de går iväg.

Se guiden för mer information

Guiden för att administrera en tävling är uppdaterad och inkluderar nu också hantering av deltagarenkäten, tävlingsrapporten och den nya fakturatjänsten. Guiden hittas under Hjälp och support i Eventor.

Fakturatjänst för klubbmedlemmarnas tävlingsdeltagande

Det pågår också ett utvecklingsarbete med att ta fram en fakturatjänst där kassören kan generera elektroniska fakturor som i ett e-postutskick går iväg till alla de klubbmedlemmar som har tävlingar de ska betala anmälningsavgiften för. Ambitionen är att ha denna klar före årets slut.

Frågor

Ställs till Eventor-supporten via This is a mailto link 

Länk till Eventor

Direktlänk till Eventor

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons