In English
Hoppa till sidans innehåll

Orienteringsgalan närmar sig – rösta på dina favoriter!

29 OKT 2017 11:52
Lördagen den 11 november är det dags för den stora orienteringsgalan. Landslagsåret ska summeras och priser delas ut. Här och nu kan du rösta på dina favoriter.
  • Skapad: 29 OKT 2017 11:52

Vem är årets komet? Vilket är årets lag? Vem är årets långdistansare? Vem/vilka stod för årets prestation?

2017 har varit ett år fyllt av fantastiska prestationer. Inför orienteringsgalan, som i år hålls i Kolmården, vill vi att du röstar på dina favoriter!

Omröstningen som pågår fram till den 5 november sker via Eventor. Klicka på följande länk, och tipsa gärna dina orienteringsvänner: https://eventor.orientering.se/Activities/Register/7314

Nytt för i år är att våra medlemmars röster kommer att vägas samman med hemlig jurys åsikter. Orienteringssverige i stort, det vill säga alla medlemmar, har 50 procents makt och resterande delen av inflytandet har juryn. Våra utvalda experter (som inte jobbar på Svenska Orienteringsförbundets kansli) har en stor kunskap om svensk orientering och i gruppen finns en förankring i samtliga fyra grenar.

Många frågor söker sina svar inför orienteringsgalan den 11 november, en tillställning vi planerar att direktsända på tv.orientering.se (mer info längre fram). In och rösta!

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons