In English
Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse om att betala rankingavgiften

04 MAR 2015 13:26
Ordinarie tid för att betala rankingavgiften gick ut den 1 mars, men eftersom ingen information om detta gått ut på hemsidan har vi valt att förlänga med ytterligare två veckor.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2018 17:02

Som vi gick ut med redan i oktober är det viktigt att du som elitlöpare i D/H18-21-klasserna betalar rankingavgiften om du ska få tillgodoräkna dig utlandsresultat i vinter och ha möjlighet att få springa högsta klass i de stora och viktiga tävlingarna under resten av året.

För SM med individuell start (natt, sprint, lång och medel) är det ett krav att vara rankad. Rankingen ligger också till grund för den seedning som görs i startlistan till dessa SM-tävlingar.

Rankingavgiften ligger på 250 kr per år. För att minska administrationen - och koncentrera den till innan vårsäsongen är igång mer frekvent - kommer en extra avgift om 100 kr att tas ut för beställningar som är gjorda efter den 15 mars.

Hur betalar jag?

Betalning görs via den betalfunktion som finns i anknytning till Sverigelistan.

- Direktlänk: Betala rankingavgiften

Du kan välja att betala själv eller be klubben betala. Som förälder kan du också betala genom att välja alternativet "Betala ranking för flera personer".

Det går bra att betala med så väl kort som via bankgiro. Om du väljer att betala via bankgiro, glöm inte att ange referensnumret du får i samband med beställningen.

Mer information om ranking

Allt om ranking framgår av TA 603 Anvisning för rankade som hittas under Tävlingsregler och anvisningar.

Frågor?

Har du några frågor, hör av dig till rankingansvarig på förbundet, Niklas Wrane, via This is a mailto link.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons