In English
Hoppa till sidans innehåll

Publika listor för aktuella IT-ärenden

24 MAR 2016 14:08
Det har funnits önskemål om att få veta vilka IT-ärenden som rapporteras in till SOFT och vilka som är under utveckling. Därför har nu listorna för ärendehanteringen av svensk orienterings IT-system gjorts publika.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2018 17:02

För att du ska slippa rapportera in ärenden som redan är rapporterade och för att kunna se vilken utveckling som pågår i svensk orienterings IT-system finns nu publika listor för ärendehantering att se via caselist.orientering.se.

Fem listor

Listorna är uppdelade i Eventor, OLA, Sverigelistan, Omaps och övriga ärenden, vilka nås via menyn till vänster när du kommer in på sidan.

För respektive lista finns det id-nummer, rubrik, beskrivning och status. Vi har medvetet valt att inte publicera prioritet eftersom den prioritering som görs ofta föregås av många fler faktorer än vad som går att beskriva i en ärendelista. Inte heller publicerar vi eventuella uppskattade timmar eller vilka utvecklare som tilldelats olika uppdrag.

Gruppering och sortering

I varje lista är ärendena grupperade efter status. Det går även att gruppera på alla objekt, vilket görs via den rullist som finns uppe till höger, precis ovanför listan.

Väl inne på en lista går det också att sortera efter en rubrik genom att klicka på den.

Rapportera in du med

Har du något du vill rapportera, antingen förbättringsönskemål eller något fel du upptäckt? Använd då de supportadresser vi har:

  • Eventor: This is a mailto link
  • OLA: This is a mailto link
  • Sverigelistan: This is a mailto link
  • Omaps och övriga ärenden: This is a mailto link

Ärenden fylls på i listorna i omgångar, vilket betyder att det ibland kan ta upp till en månad eller mer innan ett inrapporterat ärende kommer med på en lista.

Frågor

Har du frågor kring ärendehanteringen, mejla Niklas Wrane på This is a mailto link.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons