In English
Hoppa till sidans innehåll

SOFT bjuder in vårens arrangörer till träff om corona

08 FEB 2021 14:48
Måndagen den 15 februari klockan 19-20 bjuder SOFT in alla vårens arrangörer till en digital träff om senaste coronastatus. Träffen vänder sig i första hand till vårens tävlingsledare, men är öppen för alla att anmäla sig till.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2021 14:41

Träffen tar upp aktuell coronastatus, hur vårens tävlingar påverkas givet rådande restriktioner, samt vilka besked som väntas framåt och när. Under träffen finns det också möjlighet att ställa frågor som vi ska göra vad vi kan för att försöka svara på.

Läget just nu

Läget för vårens tävlingar är till stora delar oklart fortfarande, men på träffen vill vi presentera det vi vet och hur det påverkar tävlingsplaneringen. I den återrapportering Folkhälsomyndigheten (FHM) gjorde till regeringen 20 januari tycktes texten bjuda på en tydlig ljusning för idrotter som orientering, vilka bedrivs utomhus och över mycket stora ytor.

Samtidigt är smittspridningen fortfarande på en hög nivå nationellt, vilket gör att FHM ännu inte föreslår några generella lättnader. Ljusningen handlar mer om vad som kan bli möjligt så snart smittspridningen lättar.

Med det sagt vill SOFT ändå bjuda in till en träff där vi ger besked om det vi vet och hur vi tror det påverkar vårens tävlingssäsong, men också vad SOFT gör för att påskynda nya beslut som gynnar orienteringen.

Målgrupp

Träffen vänder sig i första hand till dig som är tävlingsledare för en mästerskapstävling, nationell tävling eller distriktstävling våren 2021, men andra intresserade är välkomna att lyssna.

För dig som inte kan vara med

Visst material från träffen kommer att publiceras i egen nyhet här på hemsidan. Eventuellt spelas också träffen in, där filmen i så fall är tänkt att publiceras öppet i efterhand.  

Fler träffar

SOFT:s ambition är att bjuda in till fler träffar efter denna för att successivt uppdatera om läget och för att besvara frågor.

Länk till anmälan

Länk till träffen

Alla anmälda ska ha fått en länk till träffen. Har du inte fått något mejl med länk, anslut här.

Välkomna!

Skribent: Niklas Wrane
E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link