In English
Hoppa till sidans innehåll

SOFT nyrekryterar till Tränarakademin

22 SEP 2016 18:09
Engagerad, erfaren ledare med förmåga att entusiasmera andra.

Passar beskrivningen in på dig, ja då kanske du kan komma att ingå i Tränarakademin när vi nyrekryterar kursledare till våra uppskattade tränarutbildningar för barn- och ungdomsledare.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2018 17:02

Vi söker personer som har varit verksamma som ledare/tränare under ett antal år och som känner att det vore roligt att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper, till gagn för orienteringssporten. Det är en fördel om du har en pedagogisk utbildning i botten men viktigast är att dina personliga egenskaper harmonierar och kompletterar våra kompetenta kursledare i Tränarakademin.

Vid kurstillfällena arbetar du alltid tillsammans med en annan kursledare. Tillsammans ansvarar ni för att leda kursen enligt det programinnehåll som SOFT och Tränarakademin arbetat fram. Våra kurser är i huvudsak förlagda till helger och det innebär intensiva långa arbetsdagar. Tillsammans med de andra i Tränarakademin är du även med och formar kommande kurser i nära samarbete med utbildningsansvarig på SOFTs kansli.

Uppdraget som kursledare är arvoderat. Våra kursledare inom Tränarakademin är vår viktigaste resurs när det gäller utbildning av nya tränare därför samlar vi årligen gruppen för erfarenhetsutbyte och kompetenslyft. Som aktiv kursledare i Tränarakademin har du rätt till avgiftsfritt deltagande och reseersättning till/från dessa samlingar. 

Vi förväntar oss att du är intresserad av att lära dig nya saker och att du även på egen hand aktivt söker ny kunskap som kan bidra till förnyelse i verksamheten. Som kursledare kommer du berikas med fantastiska möten med föreningsaktiva ledare och härliga entusiastiska kursledarkollegor.

Är du intresserad av att ingå i Tränarakademin?
Skriv en ansökan med ett personligt brev och skicka till:
Svenska Orienteringsförbundet
Jenny Håkansson
Heliosgatan 3
12030 Stockholm
eller skicka via e-post till This is a mailto link

Märk kuvertet/ämnesraden med ”Ansökan till Tränarakademin”. Vi önskar ha din ansökan senast måndagen 10 oktober. Därefter startar urvalsprocessen med målsättning att lämna besked till samtliga sökande senast 1 november.

Skribent: Jenny Håkansson
Epost: Adressen Gömd
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons