In English
Hoppa till sidans innehåll

U25-camp & Rikslägret 2021 – viktigt information inför ordinarie anmälan

14 MAJ 2021 12:38
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2021 12:38

I onsdags höll regeringen en presskonferens där de meddelade att de fattat ett antal beslut som påverkar oss inom orienteringssporten. Besluten innebar bland annat att från den 1 juni får vi arrangera orienteringstävlingar för både barn och vuxna men med begränsning på högst 150 utövare samtidigt. Därutöver meddelade Folkhälsomyndigheten att från 1 juni kommer lägerverksamhet för barn att tillåtas, men i begränsad omfattning.
Läs nyhet här för mer information

Kommer vi kunna genomföra Rikslägret och U25-camp?

Vi hyser hopp om det baserat på ovan nämnda förändringar som träder i kraft den 1 juni. I början på nästa vecka kommer vi att bedöma om lägren är genomförbara givet de upplägg vi har på dem och de föreskrifter som kommer från Folkhälsomyndigheten. Om vi beslutar att ställa in kommer ingen deltagaravgift att tas ut. Därför uppmanar vi alla som är intresserade av att vara med att anmäla sig och det senast nu på söndag den 16 maj då anmälan stänger.

En viktig faktor kring beslut för U25-camp är antalet anmälda. Vi kommer att utgå från hur många som är anmälda på söndag när vi bedömer om U25-camp kan genomföras eller inte, givet det begränsningar som gäller från den 1 juni. Är du anmäld den 16 maj och vi beslutar att genomföra U25-camp är du garanterad plats. Vi kan komma att förlänga anmälan men det är inget vi kan lova i detta läge. Så vill du vara med så behöver du anmäla dig senast den 16 maj.

Anmälan till U25-camp 2021

Anmälan Rikslägret 2021

Skribent: Jenny Håkansson
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link