In English
Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterade riktlinjer – så kan vi arrangera coronasäkrade tävlingar

10 JUL 2020 15:55
Då ny info kommer efterhand, både från myndigheter och RF, har SOFT vid ett par tillfällen uppdaterat vad riktlinjerna och reglerna innebär specifikt för svensk orientering. Ta del av senaste uppdateringen och läs om hur höstens SM ska arrangeras.
  • Uppdaterad: 10 JUL 2020 15:55

Riktlinjerna och restriktionerna kopplade till coronasmittan har ändrats ett antal gånger sedan i våras. Dels har smittoläget ändrats, dels har kunskaperna ökat. Utifrån olika dialoger med Riksidrottsförbundet, polismyndigheten och Folkhälsomyndigheten har viktig information framkommit pö om pö, en process som med all sannolikhet kommer att fortskrida varför vi måste vara beredda att ständigt anpassa oss efter "senaste nytt".

Nu har SOFT gjort en översyn av sina riktlinjer och råd till svensk orientering, givet rådande restriktioner och den senaste informationen. Du hittar allting samlat HÄR!

Här finns även en genomgång av hur SOFT resonerar inför höstens coronasäkrade SM-arrangemang. Förhoppningen är att landets föreningar ser dessa tävlingar som "goda exempel" på hur det kan arrangeras säkert för fler än 50 deltagare, givet rådande restriktioner.

.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link