In English
Hoppa till sidans innehåll

– vässa dig som ledare och tränare i Göteborg 13-15 november

28 SEP 2015 11:20
Klubbledare och tränare på alla nivåer välkomnas till en helg fylld av kunskapsutbyte och föreläsningar. Formtoppning, träning och hälsa och orienteringsteknik är några ämnen som står i fokus när Svenska Orienteringsförbundet samlar landets spetskompetens under tre dagar i Göteborg.
  • Skapad: 28 SEP 2015 11:20

Maja Alm, trefaldig guldmedaljör på VM i somras, inleder talarlistan. Danskan berättar om vägen till succén, om sina prioriteringar, sin träning och hur hon gör för att toppa formen.

Andra namn som föreläser under helgen är …

Tommy Karls, beteendevetare och samtalsterapeut, som pratar under rubriken Livspuzzlet - vem tar hand om ledaren?

Emma Johansson, dubbel bronsmedaljör på VM. Emma berättar om sin resa mot världstoppen och om hur hon tagit hjälp för att vara bäst när det gäller mest. Med sig har hon fystränaren Pekka Anderman.

Cecilia Åkesdotter, svensk orienterings resursperson inom idrottspsykologi, som diskuterar under rubriken idrott och ätstörningar, ett område alla idrottsledare måste ta på största allvar.

Joakim Hederskog, RIG-tränare i Eksjö, redovisar och diskuterar sitt projektarbete om utgångsriktning från kontroll.

Mats Troeng, landslagsledare och expert på teknisk analys, introducerar och lär ut hur analysprogrammet Livelox kan användas.

Tomas Stenström, som leder SOFT:s ”Flera och mera-projekt. Tomas diskuterar utifrån frågeställningen: Hur blir Svensk Orientering framtidens idrott, en idrott som gör skillnad?

Charlotte Signahl, professionell föreläsare, som tar avstamp i rubriken ”mångfald – besvärligt? Härligt?!”

Vid sidan av alla spännande föreläsningar kommer det att finnas gott om tid för diskussioner och erfarenhetsutbyte. Och på lördagskvällen är du givetvis varmt välkommen på den årliga OL-galan där årets blågula framgångar ska firas.

Här presenteras programmet mer detaljerat och här kan du anmäla dig.

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Annons_orienteringstränare_rättstorlek.png
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons