In English
Hoppa till sidans innehåll

Vi söker journalist/webbredaktör

22 NOV 2019 08:36
Orienteringssporten växer så att det knakar, och våra svenska stjärnor är världsledande. Vill du vara med och skildra framtidens idrott i ord och bild? Nu söker vi en journalist och webbredaktör till orienteringsmagasinet Skogssport.
  • Uppdaterad: 22 NOV 2019 08:36

Svenska Orienteringsförbundet är ett av Sveriges största specialidrottsförbund med 86 000 medlemmar, en siffra som stiger rejält för varje år. Våra landslagsstjärnor är världsledande vilket bland mycket annat resulterat i fyra nomineringar till Idrottsgalan 2020. Parallellt med vår elitverksamhet jobbar vi kontinuerligt med målet att attrahera ännu fler till sporten.

Orienteringsmagasinet Skogssport, som startade redan 1947, är Svenska Orienteringsförbundets officiella magasin. Tidningen har en stark ställning i orienteringsrörelsen och följer sporten såväl nationellt som internationellt. De senaste åren har vi kompletterat vårt pappersmagasin med en digital satsning.

På redaktionen jobbar två heltidsanställda journalister som ansvarar för utformning, innehåll och utveckling. Orienteringsmagasinet Skogssport kommer nu att utveckla satsningen på det digitala och det rörliga materialet, och i den processen och i det arbetet kommer Du att ha en nyckelroll.

Du som söker tjänsten är givetvis en god skribent. Du kan även fotografera och redigera i InDesign och det är ett plus om du också har erfarenhet av att jobba med rörligt material och sociala medier. Dessutom förutsätter vi att du har ett brinnande idrottsintresse.

Jobbet medför en hel del resande, såväl inom som utom Sveriges gränser. Språkkunskaper i engelska är ett krav och god kännedom om orienteringssporten är meriterande.

Vi tror att du är en person som har lätt för att samarbeta och tycker om en mindre arbetsplats i en ideell organisation.

Din arbetsplats kommer att vara i Stockholm men du kommer att se stora delar av Sverige och världen.

Välkommen att söka ett väldigt spännande jobb!

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare – vi tillämpar sex månaders provanställning
Heltid

Tillträde
Snarast

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-12-08 (men rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden). Ansökan med personligt brev och cv skickas till e-postadress: This is a mailto link

För ytterligare information
Förbundschef Susanne Söderholm, 010-476 53 76, This is a mailto link
Redaktör och ansvarig utgivare Skogssport Mårten Lång, 0722-495381, This is a mailto link
Facklig kontakt Unionen Lars Greilert, 0705-48 11 60, This is a mailto link

Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons