In English
Hoppa till sidans innehåll

Ny webbsajt och flytt av förbundssida


I april  lanserade Svensk Orientering en ny webbsajt som samlar allt om orientering för utövaren. Den nya sajten har adressen orientering.se. I samband med lanseringen bytte förbundssidan adress till svenskorientering.se.

Nedan hittar du information om den nya sajten, bytet av adress på förbundssidan och om och hur detta påverkar dig som medlem, hemsidesansvarig och arrangör.
Vi kommer att informera via hemsida, facebook, instagram och mejl till distrikt, medlemmar och särskilda arbetsgrupper som påverkas.

Länk till nyhet som vi publicerade 22 mars.

Har du frågor eller funderingar ber vi dig först läsa informationen nedan. Om du inte hittar svaren på dina frågor - ta kontakt via This is a mailto link

Nya orientering.se lanserad i april
Här kan du läsa mer om syftet och hur vi tänkte med den nya sajten tillsammans med information om hur du lägger in arrangemang, kurser och information om din klubb i Eventor, Naturpasset och O-maps 

Vi vill gärna ha din input på tips och idéer gällande förbättringar och framtida utveckling. Ge oss feedback direkt vid ditt besök på den nya sidan eller via This is a mailto link

 

Flytt av förbundssidan till svenskorientering.se
I samband med lanseringen av nya orientering.se flyttades förbundssidan över helt till svenskorientering.se. Inga andra ändringar kommer att göras på förbundssidan. 

Om ditt distrikts eller din förenings hemsida har länkar till orientering.se kan dessa behöva uppdateras, beroende på vilken typ av länkning som använts.

Påverkas er hemsida? Vad behöver ni göra? Läs mer här!

Nedan finns lite bilder från nya orientering.se 

Startsida

nya orientering.se

hitta orientering - hjärtat i nya orientering.se, där du hittar tävlingar, naturpass, kartor och föreningar

hitta orientering 2

instagram från #orientering.se och grunderna i orientering

insta och grunderna i ol

Uppdaterad: 01 MAR 2018 08:00 Skribent: Tomas Stenström
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

 

Manage Preferences

Annons