In English
Hoppa till sidans innehåll

Bli partner


Orienteringssporten växer så att det knakar. Allt fler upptäcker hur kul det är att motionera bortom vägar och elljusspår, att upptäcka nya platser och att med hjälp av karta och kompass navigera sig fram i obekant terräng. Det finns många fördelar med att samarbeta med Svenska Orienteringsförbundet:

För alla - hela livet

Orientering är en idrott som förenar. Ung, gammal, mitt i livet, elit, och motionär  - alla tränar tillsammans. 

Friskheten

Orientering är så mycket mer än bara fysisk träning. De kognitiva färdigheterna utmanas och orientering ger mer tid ute i naturen som bevisligen har positiva hälsoeffekter. Undersökningar visar att orienteraren mår bättre än övriga befolkningen. Forskarna menar att kombinationen av fysisk aktivitet, den kognitiva utmaningen och den sociala miljön gör orientering till ”den perfekta modellen för ett hälsosamt åldrande.”

Två kvinnor står med ryggen mot kameran. Den ena kvinnan bär ett barn på axel. På deras tröjryggar står Orientering . för alla hela livet. Solen skiner.

Friheten

En stor och viktig samhällstrend handlar om att människor i allt högre grad söker upplevelser och utmaningar och gärna idrottar i det fria, bortom elljusspår och anläggningar. Orientering ger dig ständigt nya upplevelser och berikande platser. Den aktive väljer själv nivå på utmaningen och om hen vill orientera i närmiljön eller långt bort.

En person springer i motljus. Syns i silhuett. Solen skiner.

Förebilderna

Vi är stolta över våra landslag som både presterar på topp och även representerar svensk orienterings värdegrund på ett föredömligt sätt. 

 

Samarbetsmöjligheter

Ett samarbete med svensk orientering kan ske i olika former och på olika nivåer:

  • Associeras med svensk orientering

Enligt undersökningar uppfattas orienterarna som friska och välmående frilutftsmänniskor som älskar naturen och skogen. Ni kan stärka ert varumärke tillsammans med svensk orientering. Ni får rätten att använda svensk orienterings logotyp och kommunicera i era kanaler att ni stödjer svensk orientering. Ni kan använda våra bilder på landslaget, synas på landslagets tröjor m.m.

  • Nå målgruppen orienterare

Det finns 84 000 medlemmar och 600 föreningar. Det kan vara en möjlighet för er att nå ut med era produkter eller tjänster. Eller kanske nya rekryteringsmöjligheter?

  • Driv ett större eller mindre projekt tillsammans med oss

Tillsammans kan vi bidra till ökad hälsa, hållbarare miljö eller på något annat sätt förbättra den värld vi lever i. Vi kan hitta på något nytt ihop eller så kan ni bidra till de rättigheter som vi redan har, till exempel hittaut, Naturpasset, Ungoteket eller Rikslägret.

  • Exponera er genom våra rättigheter och i våra kanaler

Vi har välbesökta webbsidor och når många via våra nyhetsbrev och sociala kanaler.

  • Anlita oss som experter

Vi kan till exempel hjälpa er med företagsaktiviteter som bidrar till friskare medarbetare eller ni kan anlita oss för produktutveckling.

  • Nätverka genom oss

Träffa andra engagerade partners. Delta på exklusiva träffar med våra landslagsaktiva.

 

Vi gör skillnad

Här kan du läsa om de initiativ Svenska Orienteringsförbundet har tagit för att på något sätt göra samhället lite bättre. Läs mer.

Nyfiken på att samarbeta?

Kontakta Marknad- och försäljningschef Fredrik Tanfara

alt.

Kontakta förbundschef Susanne Söderholm

Sponsor- och samarbetspolicy

Förbundsstyrelsen beslutade om en policy för sponsring och samarbeten den 2019-01-27: 
här kan du läsa sponsor- och samarbetspolicyn.

Webbsändningar

Under 2019 kommer vi att satsa extra på våra webbsändningar från SM och Swedish League, totalt blir det 11 stycken. Nu erbjuder vi möjligheten att annonsera i dem. Läs mer här.

Uppdaterad: 24 APR 2020 10:37
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link