In English
Hoppa till sidans innehåll

Partner Nyheter

24 APR 2020 10:57
Nyheter kopplat till Svenska Orienteringsförbundets viktiga partners
  • Uppdaterad: 24 APR 2020 10:57

Nordic Green Energy förlänger sponsringsavtal med Svenska Orienteringsförbundet

Nordic Green Energy fortsätter sin satsning inom idrotten och förlänger sponsringsavtalet med Svenska Orienteringsförbundet. Avtalet löper över ytterligare ett år tillsvidare.

- Arbetet tillsammans med Svenska Orienteringsförbundet har varit givande och lyckosamt för båda parter. Orienteringen är en viktig marknadsföringskanal för Nordic Green Energy och vi är mycket nöjda med det resultat samarbetet med Svenska Orienteringsförbundet har givit oss, säger Mikael Söderman på Nordic Green Energy.

- Vi på Svenska Orienteringsförbundet är otroligt glada och stolta över att Nordic Green Energy fortsätter sin satsning tillsammans med oss. Det är givetvis viktigt för förbundet med tanke på rådande tider, och framförallt skickar det signaler om att vi har ett framgångsrikt partnerskap som Nordic Green vill fortsätta med. Våra befintliga partners är alltid viktigast, och det gäller inte minst nu. När våra partners förlänger även i tuffa tider skickar det signaler om att det är ett är framgångsrikt koncept att synas och verka med oss, ett fint kvitto på att förbundet, idrotten och vårt varumärke går fortsatt starkt, säger Fredrik Tanfara, marknads- och försäljningschef på Svenska Orienteringsförbundet.

Till svenskorientering.se
Partners
 Våra partners
Länkar
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons