In English
Hoppa till sidans innehåll

Komma igång


För att kunna använda plattformen krävs att några steg är genomförda. Varje förening måste själva aktivera kopplingen mellan utbildningsplattformen och IdrottOnline. Varje unik förening har själva ansvar för sitt medlemsregister i IdrottOnline och måste därför godkänna att utbildningsplattformen får hämta persondata för de medlemmar som vill delta på någon utbildning. Hanteringen av persondata är densamma som redan görs i Eventor. Aktiveringen görs av den person i föreningen som har administratörsrättigheter i IdrottOnline. Så här går det till.

Om föreningen väljer att inte aktivera kopplingen mellan Idrottens utbildningsplattform och IdrottOnline kan inga medlemmar anmäla sig till utbildningar och inte heller genomföra någon utbildning.

Efter att kopplingen mellan föreningens medlemsregister och utbildningsportalen är gjord kan den enskilde medlemmen skapa sitt användarkonto i utbildningsplattformen. När det finns utbildningar inlagda i plattformen kan den enskilde medlemmen anmäla sig till den utbildning som man önskar genomföra.

För närvarande är Idrottens utbildningsplattform fortfarande under utveckling och är inte aktiverad. När utvecklingsarbetet är klart kommer utbildningsplattformen att nås via www.utbildningar.orientering.se. OBS! Sidan är inte öppnad ännu. Enligt tidplanen kommer Svenska orienteringsförbundet att börja skapa utbildningar under november och december 2021. Från och med första delen av 2022 är avsikten att de första utbildningarna ska vara klara att användas.

Uppdaterad: 15 OKT 2021 14:08 Skribent: Lars Greilert
E-post: Adressen Gömd
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link