In English
Hoppa till sidans innehåll

Lärarfortbildning


Stor utbildningssatsning för landets idrotts- och klasslärare!

Under 2021 fortsätter Svenska Orienteringsförbundet sin stora utbildningssatsning för att hjälpa landets idrotts- och klasslärare att nå målen i läroplanen kring kartkunskap. Tack vare Svenskt Friluftsliv kan vi fortsätta att inspirera idrottslärare och utveckla vårt koncept.

Svenska Orienteringsförbundet är glada att kunna erbjuda en inspirerande fortbildningsdag i orienteringens tecken för alla grundskolans lärare. Med utgångspunkt från Lgr 11 fyller vi dagen med konkreta tips och metoder hur ni kan arbeta med orientering och grundläggande kartkunskap på er skola.

Om ni är minst 10 lärare på skolan/i kommunen som önskar gå fortbildningen så kommer vi till er. Hör av er till Johanna Wallinder.

Ny teknik innebär ju nya möjligheter; under dagen går vi igenom teknisk utrustning med er. Med hjälp av nya program och system kan eleverna ta del av orienteringens grunder på ett roligt och intresseväckande sätt. Ni får bl.a. en inblick i hur Sportident (tidtagnings- och stämplingssystem), Catching Features (dataspel) och PurplePen (banläggningsprogram) kan användas i undervisningen.

Med anledning av Covid- 19 genomförs digitala fortbildningar under våren 2021 som varvamed föreläsning, praktiska exempel, diskussion och erfarenhetsutbyte i mindre grupper. Inbjudan och anmälan till samtilga fortbildningstillfällen finns HÄR!

Uppdaterad: 18 FEB 2021 13:14 Skribent: Moa Olsson
Epost: This is a mailto link
Till svenskorientering.se
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons