In English
Hoppa till sidans innehåll

VM i Skottland

Nyheter

Det svenska orienteringslandslaget firades direkt vid ankomsten till Arlanda. Förbundsledningen, Riksidrottsförbundet, Silva och Nordic Green Energy med flera uppmärksammade VM-succén.
2015-08-08
På lördagskvällen landade VM-hjältarna i svenska orienteringslandslaget. Totalt plockade Sverige sex medaljer i Skottland, flest av samtliga nationer. ”Vi är supernöjda med VM. Känslan efteråt är helt fantastisk”, säger förbundskapten Håkan Carlsson.
 
Tove Alexandersson, fyra VM långdistans.
2015-08-07
Tove Alexandersson var på väg mot medalj i VM-långdistansen. Men på den andra halvan av loppet kom flera misstag och det blev fjärde plats, sju sekunder från bronset: - Det var inte vad jag hoppats på, säger Alexandersson.
 
Olle Boström blev sjua på långdistansen.
2015-08-07
Olle Boström följde upp sitt medeldistansbrons med att bli sjua I dagens långdistans: - Jag är nöjd, att vara mindre än tre minuter från guldet på en sån här tuff bana är bra, säger Boström.
 
Tove Alexandersson.
2015-08-06
Tove Alexandersson har stått vid sidan av ända sedan sprintkvalet. På fredagens avslutande långdistans är den svenska stjärnan tillbaka. ”Jättekul! En härlig bonus, för jag har faktiskt varit inställd på att det inte skulle blir något mer lopp här."
 
2015-08-05
Danmark krossade övriga fältet i damernas VM-stafett. Bakom var det ett riktigt getingbo, där Emma Johansson förde Blågult till ett brons, Sveriges sjätte medalj i mästerskapet. ”Sista kilometern var tuff. Jag är ganska trött nu”, säger Johansson.
Till svenskorientering.se
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons