In English
Hoppa till sidans innehåll

Den moderna föreningen engagerar


En stark och levande idrottsrörelse tar vara på människors engagemang och inspirerar till delaktighet.

Verksamheten i orienteringsföreningarna håller så hög livskvalitet att fler väljer att bli medlem i en orienteringsförening. I föreningar har alla medlemmar möjlighet att vara delaktiga i verksamheten och i planering och genomförandet av verksamheten. Det skapar ett engagemang som är grunden för ett långvarigt medlemskap.

Vi ska ha en stark och levande orienteringsrörelse som tar vara på människors engagemang och inspirerar till delaktighet. Det ska vara enkelt och välkomnande att engagera sig i föreningen oavsett bakgrund, ålder, kön eller andra förutsättningar. Föreningens möten ska hålla i såväl gamla som nya forum och verksamheten ska kännetecknas av glädje, gemenskap och öppenhet.

Ambitionsnivå hos föreningsmedlemmarna varierar stort, allt från motionären till den blivande VM-medaljören. Orienteringsföreningen utgör en viktig utvecklingsmiljö oavsett individens ambitionsnivå. Även ledare och funktionärer av olika kategorier behöver en väl fungerande utvecklingsmiljö.

Arbetsmaterial

Här finns ett arbetsmaterial för föreningar som vill fördjupa sig och utveckla föreningen. Den moderna föreningen engagerar (Uppdaterad 2018-03-27)

Uppdaterad: 27 MAR 2018 14:00
Till svenskorientering.se
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link