In English
Hoppa till sidans innehåll

Förenings- och medlemserbjudanden


Nedanstående erbjudanden finns att nyttja genom de avtal som tecknats mellan Svenska Orienteringsförbundet och aktuell partner. Avtalen gäller för samtliga inom vår rörelse; distriktsförbund, föreningar eller medlemmar.  


 

logo

Tjäna pengar!

Till laget, klassen eller föreningen!

Med hjälp av oss på Bagheera kan ni förverkliga era drömmar. 
Kanske ni vill åka på cup. Eller är klassen sugen på en rolig klassresa? Kanske lokalen till föreningen behöver piffas till. Oavsett vilket mål ni har så når ni dem snabbt om ni säljer med Bagheera Direkt. Läs mer här.

 

Ta en för laget"

En nyhet från Folkspel är att den digitala bingolottens överskott nu går direkt till den egna/valda föreningen och behållningen betalas ut veckovis, när man väljer att ladda ner en unik föreningslänk. Detta är mycket enkelt, se nedan:

  • Där söker man upp och väljer sin förening
  • Välj sedan Generera länk
  • Kopiera länken och klistra in den i flödet, t ex Facebook eller i ett nyhetsmail

 

Fästing_logo_1

Medlemserbjudande på TBE-vaccin

TBE, fästingöverförd hjärninflammation, är en allvarlig sjukdom som överförs till människor via fästingar. Någon behandling mot TBE finns inte, det är därför viktigt att vaccinera sig mot TBE om man vistas i områden där TBE-smitta förekommer, så som många av oss orienterare gör. TBE-vaccination kan ges från 1 års ålder. Gå gärna in på fasting.nu för att läsa mer om TBE och dess riskområden. 

SOFT erbjuder våra medlemmar rabatt på vaccinering. Ni som känner behov av att vaccinera er eller fylla på era tidigare vaccinationer är välkomna till utvalda vaccinatörer. Under 2020 får du och din familj som medlemmar i en orienteringsförening 10 procent rabatt per dos.

Utvalda vaccinatörer finns här.

Om du väljer en mobil vaccinatör, som vaccinerar utanför sin mottagning i bussar och tält, hittar du deras mobila schema på deras respektive hemsida eller på fästing.nu. Det finns möjlighet och service att en vaccinatör kommer ut till er klubbstuga och utför vaccination på plats. För intresse och mer info kring detta, kontakta närmaste vaccinatör på listan.


gronel

Nordic Green Energy har sålt grön el ända sedan starten år 2000. Det gör oss till Sveriges äldsta gröna elbolag. I över ett decennium har vi nu levererat ursprungsmärkt el och därmed har vi hjälpt naturen att må bättre. Idag är vi Nordens ledande leverantör av el från sol, vind och vatten till hushåll, företag och offentlig sektor. Över 600 000 människor har idag oss i eluttaget i Sverige, Norge och Finland. Vår mission är att genom branschkompetens och servicekvalitet hjälpa fler att byta till förnybar energi. Läs mer om oss på nordicgreen.se

På nordicgreen.se/orienteringsel kan också du teckna ett grönt elavtal - förmånligt för både dig och naturen!


 

Rabatt på Scandic

Våra medlemmar får bra rabatt på sporthotellen. Som sportmedlem bor spelare, coacher och föräldrar från 265 kr/natt! När du bokar logi eller konferens uppge avtalskod D359109055, bokningar görs på scandichotels.se/sport. Om ni har frågor eller vill ha offert, skicka ett mail till Scandic på This is a mailto link


 

Nya loggan MABI

Genom avtalet med MABI Hyrbilar kan ni nyttja rabatter på personbilar eller minibussar för era transporter till och från tävlingar mm till förmånliga villkor. Det finns även möjlighet att teckna ett hyreskontrakt på längre tid. Läs mer på den här sidan.


Sporomg 186 PMS

Hos Sporrong kan orienteringsrörelsen ta fram medaljer, standar mm om ni behöver ta fram olika former av utmärkelser. Läs mer på sporrong.se.

Uppdaterad: 03 JUN 2020 09:19
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
LänkarSvensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons