In English
Hoppa till sidans innehåll

Bibehållen verksamhet med anledning av Coronapandemin


Med anledning av Covid-19 har Riksidrottsförbundet beslutat att komplettera Projektstöd IF med ytterligare ett område, ”Bibehållen verksamhet under tiden för restriktioner med anledning av Coronapandemin”. Svenska Orienteringsförbundet har därför öppnat möjligheten för orienteringsföreningar att ansöka om stöd

Det nya tillfälliga stödet gör att det finns en möjlighet för föreningar att söka projektstöd inom ramen för barn- och ungdomsidrotten för att öka möjligheterna till aktivitet under pågående restriktioner. Det kan exempelvis handla om att köpa in utrustning för att kunna bedriva träning i nya former, genomföra annorlunda idrottsverksamhet, till exempel digitalt, för att minska risken för smittspridning. Det kan också handla om att till viss del täcka kostnader för ändrat anläggningsbehov på grund av att kommuner stängt ner anläggningar. Det kan också handla om andra satsningar för att i så stor utsträckning som möjligt kunna bedriva ordinarie verksamhet.

Det nya projektområdet kommer att vara öppet för ansökan som längst till och med 31 december 2020. Möjligheten till ansökan kan komma att avslutas tidigare beroende på utvecklingen av pågående restriktionerna. Förutom ovanstående gäller samma förutsättningar för föreningarna som inom det ordinarie Projektsstöd IF. Här kan du läsa mer.

Orienteringsföreningar har också möjlighet att söka stöd från sitt RF-SISU distrikt. Förutsättningarna kan variera något mellan de olika distrikten. Ta därför kontakt med ditt distrikt för att få reda på vad som gäller för just din förening. Här finns kontaktuppgifter till alla RF-SISU distrikt.

Uppdaterad: 09 APR 2020 10:30 Skribent: Lars Greilert
E-post: Adressen Gömd
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons