02.11.2023

Följ med landslaget på EM i Italien

Orientering
I en ny video-serie i fem delar får vi följa med svenska landslaget ”bakom kulisserna” under EM-veckan i Italien. Serien visar hur löparna och ledarna gör de sista förberedelserna på plats samt vad som sker före, under och efter mästerskapstävlingarna.

Som många redan vet så skördade Sverige fina framgångar på sprint-EM i höstas. Med sex av 14 medaljer blev det ett suveränt mästerskap för många och ovärderlig erfarenhet inför framtiden.

Svenska orienteringsförbundets reportrar var på plats och följde laget vilket nu mynnar ut en miniserie på YouTube. Här får vi möjlighet att lära känna löparna och ledarna ytterligare. Vi får en exklusiv inblick i vad som sker under en mästerskapsvecka och några beståndsdelar som gör att landslaget är så framgångsrikt på dessa stora mästerskap.

Genom mer rörligt innehåll hoppas vi kunna skapa större nyfikenhet och intresse för svensk elitorientering bland både orienterare och icke-orienterare. Vi tror även detta kan bli ett utomordentligt komplement för att öka intresset för livesänd orientering i TV. 

Kolla in de släppta avsnitten här men glöm inte att prenumerera på Svensk Orienterings YouTube-kanal för att få fler uppdateringar.

RELATERADE NYHETER

Hanna Lundberg var snabbast på landslagstest i sprint på fredagskvällen.
Hanna Lundberg och Tove Alexandersson i sekundfight
Gustav Bergman flyger mot seger på landslagstest i sprint på Söder i Stockholm.
Gustav Bergman övertygade på sprinttest i Stockholm
240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
Fler nyheter