Svensk Orientering logotyp
18.01.2016

Fördjupat samarbete med Nordic Green Energy

Orientering
Svenska Orienteringsförbundet och Nordic Green Energy fördjupar sitt samarbete. "Jättekul! Nordic Green Energy är ett företag som värnar naturen, vår arena, och en sponsor som aktivt vill samverka med SOFT i miljöfrågor", säger förbundschef Susanne Söderholm.

Nordic Green Energy har sålt grön el sedan starten år 2000 och elföretagets mission är att genom branschkompetens och servicekvalitet hjälpa fler att byta till förnybar energi (Här kan du läsa mer om företaget).

Under 2015 inledde Svenska Orienteringsförbundet ett samarbete med Nordic Green Energy och nu har ett utvidgat treårsavtal undertecknats.

- Vi på Nordic Green Energy är mycket glada över att vi fortsätter med det givande och spännande samarbetet med Svenska Orienteringsförbundet. Att ett så miljömedvetet förbund väljer oss som samarbetspartner bekräftar att det är viktigt med gröna elavtal för bevarandet av naturen, säger Mikael Söderman, CMO på Nordic Green Energy.

- För svensk orientering är detta ett mycket värdefullt samarbete. Nordic Green Energy är en aktiv part som samverkar med vår miljö -och hållbarhetsgrupp och som vill mycket. Det gillar vi starkt! Företaget är dessutom en av våra viktigaste sponsorer, säger förbundschef Susanne Söderholm.

---------------------------------------------------------------------

nordicgreen.se/orienteringsel kan alla orienterare teckna gröna elavtal - förmånligt för både dig och naturen!

RELATERADE NYHETER

Hanna Lundberg var snabbast på landslagstest i sprint på fredagskvällen.
Hanna Lundberg och Tove Alexandersson i sekundfight
Gustav Bergman flyger mot seger på landslagstest i sprint på Söder i Stockholm.
Gustav Bergman övertygade på sprinttest i Stockholm
240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
Fler nyheter