Svensk Orientering logotyp
19.03.2015

Ny Silva-lampa förstapris i Naturpassets tävling

Orientering
Förstapris i Naturpassets centrala tävling är en Silva-lampa till ett värde av 4 500 kronor. Det kommer även att delas ut tio presentkort om 500 kronor som kan nyttjas hos Letrosport i Surahammar och Orienteringsspecialisten i Stockholm.

I årets tävling i Naturpasset ska man givetvis besöka kontrollerna och skriva in de rätta kontrollkoderna på hemsidan, men man ska även ge det bästa tipset på hur orientering kan utvecklas så att vi når fler vuxna utövare.

- I fjol handlade det om ge bästa tipset för att locka nya till orientering. Den här gången handlar det alltså om hur vi kan locka fler vuxna till sporten, berättar Niklas Wrane, bredd- och motionsansvarig på SOFT.

Förstapriset är en pannlampa från Silva, en av Svenska Orienteringsförbundets samarbetspartners. Lampan heter Power Trail och har ett värde av 4 500 kronor.

Utöver lampan har man möjligheten att vinna presentkort för 500 kronor styck vilka kan nyttjas hos Letrosport och Orienteringsspecialisten.

- Det är mycket glädjande att orienteringens egna sportförsäljare skänker presentkort till tävlingen och samtidigt har möjlighet att marknadsföra sig och sina produkter, menar Niklas Wrane.

Letrosport är hemmahörande i Surahammar och Orienteringsspecialisten på Kungsklippan i Stockholm, men båda har webbshopar som går att besöka.

 

Läs mer
Naturpassets webbplats: naturpasset.se
Silva: silva.se
Orienteringsspecialisten: olspecialisten.com
Letrosport: letro.se

RELATERADE NYHETER

Hanna Lundberg var snabbast på landslagstest i sprint på fredagskvällen.
Hanna Lundberg och Tove Alexandersson i sekundfight
Gustav Bergman flyger mot seger på landslagstest i sprint på Söder i Stockholm.
Gustav Bergman övertygade på sprinttest i Stockholm
240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
Fler nyheter